16.04.17 FFI - Fredericia 28-28 (15-15)

Lørdag eftermiddag var sidste kamp i den ordinær turnering for FFIs håndboldherrer.

Kampen betød ikke noget for den samlede stilling, da herrerne allerede har kvalificeret sig til kvalkampe om forbliven i 1. Division.

Dagens kamp forløb tæt alle 60 minutter med skiftende føringer undervejs.

Første halvleg endte 15-15, hvor ingen af holdene havde mere to mål i føring. Begge hold havde stor succes med deres angrebsspil og tilsvarende ikke så megen fokus på forsvarsdelen, hvorfor de første 30 minutter var meget målrige.

Anden halvleg var også tæt, dog med udeholdet mest i teten bl.a. med føringer på 22-25 og 24-27. Hjemmeholdet kom dog godt igen og udlignede til 28-28 kort før tid.

"En udmærket kamp fra vores side, hvor vi matchede Fredericia på flere parametre og formåede til sidst at få en uafgjort, som egentlig var et fair resultat på en jævnbyrdig kamp. Vi har nået årets målsætning, nemlig kvalkampe om forbliven i 1. division.
Da vi startede projektet for tre år siden, havde vi en 3 års plan. Dette er opfyldt med årets resultat. Vi har nemlig nået vores målsætning tre år i træk, nemlig kvalkampe til 1. division i år 1, oprykning til 1. division i år 2 og kvalkampe om forbliven i år 3. Så sæsonen har ligesom de to tidligere været en succes og nu skal det kulminere med sejre i de kommende kvalkampe. Første kamp spilles lørdag d 22 april, og modstanderen endnu kendes ikke.
Holdet har rykket sig meget i løbet af sæsonen. Spillerne skulle lige vænne sig til den store forskel på 1. og 2. division, hvilket vi i trænerteamet synes de til fulde har gjort. Vi har egentlig præsteret godt over hele sæsonen pånær fra en periode slut november til jul. Her var vi alle omkring og på holdet ikke helt tilfredse, men vi har vendt dette til noget positivt og faktisk taget points i 7 ud af 13 kampe. Det er meget tilfredsstillende for os. Vi håber på STOR opbakning til de kommende kvalkampe fra vores faste tilskuerskare og ikke mindst nye tilskuere", udtaler træner Thomas Rømer

Klik Her
powered by IdeFA Gruppen TYPO3 CMS