27.03.17 FFI - Odder Håndbold 27-33 (12-16)Lørdag havde FFI besøg af Odder Håndbold. Det var en vigtig kamp for begge hold, hvor meget stod på spil. Hjemmeholdet kunne spille sig helt fri fra direkte nedrykning, og gæsterne kunne ved en sejr nærme sig Otterup og stadig have muligheden for at undgå kvalkampe.

Kampen begyndte tæt, og holdene fulgtes igennem store dele af første halvleg indtil gæsterne lavede et ryk og gik til pause med en 12-16 føring.

Anden blev tæt. Hjemmeholdet fik stille og kontakt med gæsterne og kom endda foran ved stillingen 22-21. Herefter fik gæsterne igen fandt og rykkede fra til slut i kampen og vandt med 27-33.

"Det var en kamp med masser af tempo og to aggressive forsvar, der gang på gang udfordrede hinanden. Vi får vel egentlig aldrig rigtig fat i vores forsvar og overhovedet ikke Odders contrafase. De har flere dygtige og fodrappe bagspillere, der virkelig gjorde ondt på os i vores returløb. Det var helt klart dagens største udfordring, nemlig returløbet. Vores angrebsspil blev også matchet stort af gæsternes aggressive forsvarsspillere, men jeg synes egentlig vi løser det udmærket med forholdsvis god disciplin og tålmodighed. Vi træffer til sidst i kampen et par uheldige beslutninger, der gør Odder lukker kampen. Alt i alt en rigtig herrefight med masser af dueller og god fight. Odder er et godt hold, hvilket de også viste idag.
Vi må op på hesten igen og se, om vi kan lave en god præstation på lørdag i Otterup. Det bliver mere end svært, men vi tror naturligvis på vores chance.", udtaler træner Thomas Rømer

powered by IdeFA Gruppen TYPO3 CMS