26.02.17 FFI - Skive FH 25-33 (13-14)

Fredag aften gæstede Skive FH Idrætshallen. Den omvendte kamp endte med en smal 1 måls sejr til gæsterne, hvor FFI pressede på for overraskelsen hele kampen igennem. Derfor var det en flok spændte FFI-spillere, der løb på banen med selvtillid i top efter søndagens flotte udebanesejr i Maribo mod Team Sydhavsøerne.

Gæsterne tog teten fra starten af kampen og skabte hurtigt en føring på 3-7, inden hjemmeholdet tog timeout. Gæsterne holdt ved teten og udbyggede føring til 4-10 primært pga deres 7 mod 6 spil, samt hjemmeholdet fejlede i såvel forsvar som angreb. Hjemmeholdet fik dog fat i begge ender og kunne gå til pause bagud kun 13-14.

Anden halvleg startede ligesom som første med gæsterne rykkede fra til 14-20. Denne føring fik hjemmeholdet aldrig indhentet, og det tætteste var 18-21 halvvejs inde i anden halvleg. Gæsterne holdt fat og vandt en sikker sejr på 33-25.

"Skive vinder fuldt ud fortjent og viser, hvorfor de med stor sandsynlighed skal spille kval til Ligaen om et par måneder. De har stor fysik i begge ender, og vi får vel egentlig aldrig ordentlig styr på deres 7 mod 6 spil i vores forsvar, som de praktiserer hele kampen igennem. I de perioder, hvor vi så lykkedes med at holde dem "fra fadet" i forsvaret, fejler vi så. Dette kombineret med, at vi også bliver presset på vores angrebsspil. Skives tunge og fysiske forsvar tvinger os til at bruge mange kræfter til vores mål, men de gange, hvor disciplin og tålmodighed er til stede, lykkedes vi med at komme til kvalificerede afslutninger især i den sidste halvdel af første halvleg. Det er ingen skam at tabe til et rækkens tophold, der også på dagen virkelig var klar. Sejren bliver måske lige 2-3 mål for stor mest pga. vi forsøger 7 mod 6 til sidst og mislykkedes dermed. Nu skal vi videre og forbedre på endnu en svær udebane, nemlig på lørdag mod HØJ Elite fra Ølstykke", udtaler træner Thomas Rømer

powered by IdeFA Gruppen TYPO3 CMS