12.02.17 FFI - TMS Ringsted 23-27 (10-12)

Lørdag eftermiddag gæstede TMS Ringsted med Christian Dalmose i spidsen Idrætshallen. Den omvendte kamp i Ringsted endte 25-25, så det var en flok forventningsfulde og spændte spillere fra FFI, der løb på banen.

Kampen begyndte tæt, hvor holdene fulgtes af til stillingen 8-8, hvorefter udeholdet rykkede fra til 8-12 inden hjemmeholdet reducerede til pausestillingen 10-12.

Anden halvleg startede også jævnt med TMS Ringsted i teten. Dog lykkedes det hjemmeholdet at straffe gæsterne 7 mod 6 og lave tre mål i træk til stillingen 14-14. Holdene fulgtes af til 16-16, hvorefter gæsterne tog et ryk til 16-19 og derefter holdt føringen til slut på trods hjemmeholdet flere gang var tæt på at komme i kap. Kampen endte 23-27.

"Vi presser et af rækkens absolutte tophold over 2 * 30 min. Vi står ganske fint i forsvaret med en keeper Frederik Torp i topform og straffer egentlig flere gange deres 7 mod 6 med mål til os. Vi har dog kampen igennem pånær fra indledningen svært ved at finde vores helt høje topform i angrebet. Når vi så kommer til chancer især i afslutningen af kampen, ender det med for dårlige afslutninger/beslutninger. TMS Ringsted er min optik egentlig ikke bedre end os på dagen, men bare mere kyniske især i angrebsfasen. Denne større kynisme og fortsat tro på tingene, er vi nødt til tage med på næste weekend udebanetur til Team Sydhavsøerne, hvor endnu en af rækkens tophold venter. Vi tror ihvertfald på muligheden for overraske, selvom det bliver mere end svært", udtaler træner Thomas Rømer

powered by IdeFA Gruppen TYPO3 CMS