05.02.17 FFI - SUS Nyborg 33-25 (16-11)

Lørdag var der vaskeægte bundgyser i Idrætshallen, da FFI hjemme tog imod SUS Nyborg. SUS Nyborg var inden dagens kamp 1 point foran hjemmeholdet og vandt samtidig det omvendte opgør på Fyn med 29-25.

Det var derfor en vanvittig vigtig kamp for begge hold.

Begge hold startede i offensive forsvarsformationer, hvor gæsterne fik teten med 1-3 og 3-5 føringer. Hjemmeholdet stod egentlig ok i forsvaret, men lidt for forceret angrebsspil samt tekniske gjorde, at gæsterne fik den bedste start. Hjemmeholdet fik stille og roligt styr på spillet og ved stillingen 8-8 var sidste gang, hvor gæsterne havde kontakt. Hjemmeholdet øgede støt deres føring og gik til pause med 16-11.

Anden halvleg stod der fuldstændig FFI på, selvom holdene fulgtes ad til 19-14 hvorefter hjemmeholdet rykkede til 28-17 et kvarter før tid. Selvom hjemmeholdet sløsede lidt især i angrebsspillet det sidste kvarter, blev det til en meget sikker og fortjent hjemmesejr på 33-25.

"Vi spiller idag en meget flot kamp, hvor vi over linjen præsterer. Såvel forsvaret som angrebet leverer varen. Vi har i starten af kampen lidt svært ved at få angrebet til at sidde i skabet, pga vi stresser en lille smule og samtidig laver et par tekniske fejl. Herefter var der ingen vej tilbage. Forsvaret justerer vi lidt bl.a. pga SUS' forsøg på at spille 7 mod 6 og fortsætter faktisk den lidt mere defensive formation resten af kampen. Det bekom ikke gæsterne særlig godt. Ja tre gange i træk straffer vi faktisk gæsterne med scoring i tomt mål.
Angrebsspillet løste vi som tidligere nævnt igen idag rigtig godt og fornuftigt med god disciplin og tålmodighed. Det er en fornøjelse, at spillerne på skift meldte sig ind og gang på gang løste gæsternes forskellige forsvarsformationer, uanset om den var offensiv eller defensiv.", udtaler træner Thomas Rømer
"Jeg synes, at sejren var fuldt ud fortjent. Vi tog en meget vigtig sejr i en såkaldt 4-points kamp og samtidig er nu bedre indbyrdes end SUS Nyborg qua vores 8 måls sejr.
Vi fortsætter de gode takter fra årets to første kamp, og så er det fornøjelse at præstere så flot foran 350 medlevende tilskuere i Idrætshallen. Lørdag venter igen en gyser nemlig på udebane mod HIK. Det bliver mere en svært, men vi vil forsøge at spille vores chance og bygge videre på den gode spillemæssigt stime. Vi har ihvertfald fået god med selvtillid ovenpå årets første kampe", afslutter Thomas Rømer

Målscorere:
Christian Lykke  8
Jacob Hessellund 4
Casper Holmen 4
Sebastian Kanstrup 4
Anders Risdal 3
Lasse Rask 3
Joshua Grace 2
Anders Nielsen 2
Mikael Fellov 1
Miki Larsen 1
Frederik Torp 1

 

powered by IdeFA Gruppen TYPO3 CMS