30.12.16 Godt nytår

Kære alle i FFI, 

2016 er snart veloverstået - også i FFI Håndbold.

Vi har haft endnu et spændende år med masser af initiativer udenfor banen og gode resultater på banen. 
 
Vi har fortsat haft medlemstilgang og især de mindre årgange har vi godt fat i som følge af en stor dedikeret indsats fra de respektive trænere og ledere på årgangene, men glædeligt er det også, at det efter mange års fravær er lykkedes at samle et u 18 drenge hold, så der nu kun er et enkelt hold, der skal lukkes før vi har hold i alle rækker - det er en bedrift i sig selv og noget man i mange klubber kigger misundeligt efter.
 
2016 bød også på sportslig succes i både forår og efterår og det både på ungdoms- og seniorsiden.

Vi fik endelig vores helt eget 1. divisionshold på seniorsiden, da herrerne gjorde arbejdet færdigt og tog skridtet op i de "voksnes rækker" og der venter nu for både 3. div damer og 1. div herrer et spændende 1. halvår i 2017 - med fokus på hver sin ende af rækken.

På ungdomssiden glæder vi os til at følge alle holdene igen, men særligt bliver det spændende, at følge u 10 i AA rækken, hvor vi for alvor får en indikation af hvor vi står på ungdomssiden.

Rødspætte Cup og alle omkring Rødspætte Cup har igen i 2016 slået rekorder og præsteret et større og bedre Rødspætte Cup end tidligere til glæde for både klubben og cuppens mange deltagere. 
 
Klubbens mange ungdomshold og den store engagerede flok af ukuelige ledere, der tager sig af dagligdagen på holdene, har igen i 2016 repræsenteret klubben og fået enderne til at nå sammen, også når tingene ikke helt flaskede sig, som vi kunne ønske.   

I 2017 vil arbejdet med at forbedre og udvikle klubben fortsætte, så vi opnår en endnu bedre klub.
 
Jeg håber alle vil tage vel imod 2017 og alt godt nyt, der følger med. 
 
Tak til alle spillere, ledere, trænere, bestyrelsesmedlemmer, udvalgsmedlemmer og frivillige for Jeres store indsats i 2016.
Uden Jer intet FFI Håndbold. 
 
GODT NYTÅR!!!!!!! 
Nicolaj Horn, formand

powered by IdeFA Gruppen TYPO3 CMS