20.12.16 Fredericia - FFI 36-26 (17-12)

Søndag var 1. division herrer på udebane for at spille mod Fredericia. Hjemmeholdet har præsteret på flot på det seneste, hvorfor kampen på forhånd var svær for gæsterne.

Kampen startede i højt tempo med hjemmeholdet som de bedste. Gæsterne fik bedre fat primært med en storspillede Sebastian Andersen, der var godt skydende samt gjorde brug af struktureret og bevægeligt angrebsspil. Sebastian udgik desværre af kampen med lyskenskade ved stilingen 8-6 til hjemmeholdet. Hjemmeholdet rykkede derefter lidt fra gæsterne, og det tætteste gæsterne var inden pausen var ved stillingen 11-9. Hjemmeholdet gik til pause med 17-12 primært pga. god udnyttelse af overtal i de 8 minutter inden pause.

Anden halvleg startede hjemmeholdet igen bedst og var i kontrol resten af kampen. Gæsterne forsøgte at svare igen, men hjemmeholdet var bare bedre i alle spillets facetter især understreget ved en dygtig keeper, Lars Knudsen, der stod med redningsprocent på ca. 50,

Fredericia vandt sikkert 36-26.

 "Fredericia er dygtige, hvilket de understregede i dag. Selvom de manglede et par spillere, har de bare så stor en bredde at de næste i rækken også holder højt niveau. Vi startede egentlig ok især i angrebet og med Sebastian Andersen i hopla. Da han bliver skadet, mister vi meget og gør, at vi igen har en mindre at skifte med. Forsvaret får aldrig fat i hjemmeholdets skytter og gør, at vi hele tiden er tvunget til at gøre mål for at følge med. Det er svært over 60 minutter. Fredericia er som sagt gode og vil få mange points efter jul.

Vi trænger til få ladet batterierne op og blive fuldtallig og forstærket efter jul. Så skal vi nok lave noget ravage i mange af kampene", udtaler træner Thomas Rømer 


Målscorere:

Sebastian Andersen 5

Christian Lykke  4

Joshua Grace 4

Anders Risdal 3

Casper Holmen 3

Michael Rosenkilde 2

Miki Larsen 2

Sebastian Kanstrup 1

Søren Jensen 1

Martin Pedersen 1

powered by IdeFA Gruppen TYPO3 CMS