05.12.16 Odder Håndbold - FFI 28-20 (14-10)

Lørdag eftermiddag var 1. division herrer på besøg i Odder for at møde Odder Håndbold.

Odder var sidste år tæt på at rykke op i Ligaen, men de har i år skiftet en del ud i truppen.

Hjemmeholdet har spillet svingende i år og hentet alle otte points i sine fire hjemmekampe, så det var på forhånd en meget svær udebanekamp, der ventede herrerne.

Kampen som lyn og torden fra hjemmeholdets side, og de tog hurtig en 4-0 føring, inden gæsterne tog en timeout. Denne gav lidt ro på tingene, og man fik stille og roligt skabt kontakt til hjemmeholdet. Holdene fulgtes ad til stillingen 10-9 få minutter før pause, hvor så hjemmeholdet kynisk straffede gæsternes fejl og bragte sig foran 14-10 til pause.

Hjemmeholdet startede også bedst i anden halvleg og bragte sig foran 16-10, hvorefter gæsterne fik lidt bedre fat. De kom dog ikke tættere på end 20-17 og 21-18, hvorefter hjemmeholdet kørte en fortjent og sikker 28-20 sejr hjem.


"Odder var bare bedre end os i alle spillets facetter. Vi havde fokus på at levere en meget bedre indsats end i lørdags mod Korsør-Slagelse såvel håndbolds- som energimæssigt. Det synes vi lykkedes mod en meget dygtig modstander på dagen.

Vi skulle kæmpe hårdt med at komme til fornuftige afslutninger, og så hjalp det heller ikke med to brændte straffekast samt være oplagte scoringschancer i de første 30 minutter. I anden halvleg løb vi tør for ideer og kræfter - samtidig med at Odder spillede med stor fysik i forsvaret og var skarpe i deres contrafase.

Forsvaret og keeper Frederik Torp var godkendt især i første halvleg, men havde sværere vilkår i de sidste 30 minutter.

Vi vidste, at vi var oppe mod en meget svær modstander, hvilket kampen også viste. Der var momenter i spillet, som var fine. Disse skal vi lægge på ifht. de kommende kampe, der bliver lige så svære.

Vi forbereder os ihverfald maksimalt til vores meget vigtige hjemmekamp på lørdag mod Otterup, hvor vi vil kæmpe alt, hvad vi har lært for 2 points. Vi skal tilbage til det gode spil, som holdet har vist flere gange i sæsonen", udtaler træner Thomas Rømer 


Målscorere:

Anders Risdal 6

Christian Lykke Jensen 4

Sebastian Andersen 3

Sebastian Kanstrup 3

Miki Larsen 2

Søren Jensen 1

Joshua Krohn Grace 1

powered by IdeFA Gruppen TYPO3 CMS