05.12.16 FFI-Team VH 22-23(10-11)

Efter en god start på sæsonen er vi nu havnet i en dårlig stime, men det andet nederlag i træk. Modsat sidste kamp mod Visse, hvor vores forsvar stod dårligt, så tabte vi dag fordi vi haltede gevaldigt efter i vores angrebsspil. Vi spillede alt for individuelt og var ikke dygtigt nok til at gøre hinanden gode, samtidig brændte vi alt for mange afslutninger. Team VH kom med en gejst og vilje, som jeg savnede hos vores hold. I vores flotte stime med 5 sejr, da vandt vi blandt andet på vores gode holdånd, men når den ikke er der, så er vi ikke gode nok individuelle til at vinde i 3. division.

 

I selve kampen haltede vi bagefter hele 1. halvleg, hvor vi flere gange var bagud med 2-3 mål. Vi formåede dog til sidst at reducere så vi kun var bagud med et mål. Midtvejs i 2. halvleg kom vi endda foran 17-15, men vi lukkede ikke kampen, da vi havde mulighed for det og Team VH fik hentet os igen og vandt kampen.  Malene Mølholt spillede en god kamp i angrebet, samtidig spillede begge vores fløje Maya Houmann og Martyna Vaitkyté sig op efter en svag start og leverede en god kamp.  

 

Det har været et langt efterår for en smal trup, nu har vi en kamp til på lørdag i Aalborg HK som bliver meget svær, derefter skal vi have ladet batterierne op igen, så vi kan komme med fuld drøn igen efter jul.

 

Målscorer:

 

Malene Mølholt 7, Martyna Vaitkyté 6, Maya Houmann 3, Trine Skovbak 3, Rikke Skovbak 2, Lotte Hein 1

Klik Her
powered by IdeFA Gruppen TYPO3 CMS