08.03.15 Frederikshavn FI - Mors-Thy Håndbold 34-26 ( 18-11 )

Lørdag eftermiddag havde de lokale håndboldherrer besøg af liga-reserverne fra Mors-Thy Håndbold. Gæsterne kom med selvtilliden i top efter 4 sejre i træk.

Kampen begyndte som et rent målorgie, hvor begge hold uden problemer scorede stort set efter behag. Stillingen var 8-8 efter 15 min. Derefter fik hjemmeholdet og keeper, Frederik Torp, sat en prop i forsvaret og hurtigt var stillingen 15-8 til værterne. Føringen holdt stand, og hjemmeholdet førte 18-11 ved pausen.

Anden halvleg var mere jævnbyrdig dog hele tiden med hjemmeholdet i kontrol. Føringen var som størst 32-22, inden gæsterne fik pyntet til slutresultatet 34-26.

"Det var dejligt at komme tilbage på vindersporet efter sidste weekends bitre nederlag i Roslev. Idag spiller vi en solid kamp uden at præstere på max. Vi spiller rigtig godt de sidste 15 min af første halvleg, hvor kampen afgøres. Og så er vi rigtig skarpe i vores overtalsspil hele kampen igennem. Stor ros til Anders Risdal der laver 10 mål på kun 12 skud samt vores fløje, der scorer på alle deres afslutninger. Spillerne synes igen, at det var fedt med den store opbakning fra tilskuerne, hvor FFI Håndbold til dagens kamp serverede gratis vin/saftevand og popcorn - super fed idé ! Nu glæder vi os til torsdagens pokalkamp i Aarhus mod 3. divisionsholdet Todbjerg/Mejlby og så søndagens hjemmekamp mod ligareserverne fra Team Tvis-Holstebro", udtaler en tilfreds træner Thomas Rømer.

Målscorere:
Anders Risdal 10
Sebastian Andersen 6
Casper Holmen 5
Christian Lykke 4
Jeppe Green 4
Anders Nielsen 4
Mikael Fellov 1

powered by IdeFA Gruppen TYPO3 CMS