04.03.15 HRH 74, Roslev - Frederikshavn FI 25-23 ( 13-10 )

Lørdag eftermiddag bød på topkamp i 2. division herrer imellem HRH 74, Roslev og FFI.

 

Der var en regulær topkamp, idet hjemmeholdet inden kampen var et point efter gæsterne, der indtog rækkens dukseplads.

 

Begge hold startede nervøst og efter 10 min var stillingen 2-2. Hjemmeholdet fik bedre fat i deres angrebsspil og kunne fortjent gå til pausen med en 13-10 føring.

 

Anden halvleg blev lige så spændende og intens. Gæsterne fik dog bedre fat og var alt andet lige det bedste hold i de sidste 30 minutter. Skarpheden i afslutningerne og koldblodigheden i de afgørende situationer var bare ikke gode nok. Gæsterne var som det tætteste oppe på 20-19 i hjemmeholdets favør.

 

Hjemmeholdet kunne trække en smal 25-23 sejr hjem.

 

"Vi var desværre på dagen ikke skarpe nok i begge ender af banen. Vores angrebsspil hele kampen igennem var ikke godt nok samtidig med, at vores forsvarsspil i kampens første 30 minutter heller ikke fungerede optimalt. Det blev dog bedre efter pausen. Dette kombineret med en bedre contrafase fik os bedre med i kampen efter pausen. Dog synes jeg, at Roslevs sejr var fortjent. De ville og kunne mere på dagen. Men vi er klar til at rejse os igen på lørdag kl. 1400 hjemme i Idrætshallen mod LIGA-reserverne fra Mors-Thy Håndbold," udtaler træner Thomas Rømer.

 

Målscorere:

Niels Sørensen 5

Anders Nielsen 5

Anders Risdal 4

Jeppe Green 3

Sebastian Andersen 3

Casper Holmen 2

Christian Lykke 1

powered by IdeFA Gruppen TYPO3 CMS