01.03.15 IK 1919 Aalborg - FFI 16-20(8-9)

I dagens kamp mod IK 1919 havde vi revanche tilgode. Vi tabte den første kamp hjemme med 3, så vi ville meget gerne vise idag, at vi havde lært mest af den første kamp. Vi snakkede om, at vi skulle fortsætte de gode takter fra i torsdags og selvom vi ikke var så mange, så skulle vi løbe med dem, og se om vi ikke kunne gøre dem trætte til sidst. 

Hele første halvleg var et stort rod, hvor der blev lavet mange tekniske fejl fra begge hold. Vi skiftedes til at føre, men bagud 8-6 sluttede vi stærkt af og var foran 9-8 ved pausen. 

2. halvleg var også meget lige. 2 gode forsvar, hvor især vores midterblok med Trine og Mathilde er begyndt at flytte sig rigtigt. Det betyder, at vi hænger bedre sammen og gør det surt for vores modstandere. 

Som i torsdags lykkedes vores løbe taktik, og vi havde overskuddet de sidste 10 min, og vi kunne trække fra til en sejr på 4 mål. Både i dag og i torsdags spillede Anne-Mette Sand en fantastisk kamp og trækker et stort læs, men syntes også vores kollektiv fungerer godt, og det er medvirkende til en sejr. 

Næste kamp er på fredag i Brønderslev. 

powered by IdeFA Gruppen TYPO3 CMS