18.02.15 Frederikshavn FI - Stoholm IF 32-26 (16-15)

Søndag eftermiddag havde FFI Håndbold besøg af det formstærke hold, Stoholm IF, fra Viborg-kanten. Hjemmeholdet havde med spænding set frem til at møde dagens modstander, der inden kampen havde formået at hente 13 af de seneste 16 mulige points.

Kampen startede som et rent målorgie, hvilket betød, at holdene på skift formåede at score uden nogle af de to holds forsvar for alvor var vågnet op. Dette betød, at stillingen efter 15 min var 8-8. Derefter fik udeholdet teten og bragte sig foran med et par mål. Dette lykkedes hjemmeholdet dog at vende inden pausen og gik til pause med en smal 16-15 føring.

I hjemmeholdets omklædningsrum var man ganske enige om, hvordan de sidste 30 minutter skulle gribes an. Forsvaret skulle op i et markant højere niveau, det flotte angrebsspil skulle fortsætte og så skulle tempoet i contrafasen fortsat holdes højt.

Hjemmeholdet startede bedst i anden halvleg, og det lykkedes at trække fra gæsterne. Kort inde i anden halvleg fik hjemmeholdets, Sebastian Andersen, efter tumult det røde kort. Dette stoppede dog ikke hjemmeholdet. Bagkæden med Niels Sørensen, Casper Holmen og Anders Risdal lykkedes gang på gang at spille sig igennem hjemmeholdets forsvarsformationer. Efter 45 min var stillingen 23-19 og som det højeste var hjemmeholdet foran med 8 mål. Det lykkedes dog gæsterne at reducere lidt til sidst. Det blev dog en fortjent og sikker 32-26 sejr til hjemmeholdet.

"Det var igen en meget flot håndboldkamp at overvære. Første halvleg var et rent "angrebsorgie" fra begge hold uden egentlig ret meget kvalificeret forsvarsspil. I anden halvleg får min assistenttræner, Claus Fonseca, i samarbejde med midterforsvaret, Anders Nielsen og Nicolai Leth Klinge, meget bedre styr på forsvaret. Angrebsspil flyder rigtig flot hele kampen igennem - uanset hvad Stoholm forsøger at gøre, finder vi løsninger overfor. Vi løber på alle samtlige 60 minutter, hvilket belønner sig. Hele holdet præsterer godt, dog vil jeg rose, Michael Rosenkilde Nielsen, der kommer ind på højre fløj og spiller en meget flot kamp. Desuden er jeg meget imponeret af Christian Lykke, der i alle 60 minutter holder gæsternes farlige højre back, Kristoffer Hansen, nede på kun 3 scoringer samtidig med han tager stort ansvar, da Stoholm forsøger med et par mandsopdækninger. Sejren var endnu et boost på selvtilliden. Nu er vi mere end klar til lørdagens topbrag hjemme i Idrætshallen mod Ikast Håndbold kl. 14.00, hvor vi håber på STOR opbakning.", afslutter en glad træner Thomas Rømer.

Tilskuere: 150

Målscorerne:

Anders Risdal: 8
Sebastian Andersen 6
Casper Holmen: 5
Michael Rosenkilde: 4
Christian Lykke: 4
Anders Nielsen: 3
Niels Sørensen: 2

powered by IdeFA Gruppen TYPO3 CMS