06.02.15 Hjallerup - Frederikshavn FI 22-28 ( 11-13 )


Torsdag aften var der top- & lokalopgør i Hjallerup Idrætscenter. Det var en kamp, der bød på masser af intensitet og flot håndboldspil. Det var en topkamp værdig.

Kampen startede meget lige, og holdene skiftedes til at føre med 1-2 mål. Dog lykkedes det gæsterne kort før pausen at komme foran med 13-10, der dog blev reduceret til en 13-11 pauseføring.

I gæsternes omklædningsrum var man enige om at fastholde det flotte og kontante forsvarsspil og samtidig spille disciplineret angrebsspil i de sidste 30 minutter.

Anden halvleg startede gæsterne bedst. Hjemmeholdet kunne overhovedet ikke komme igennem gæsternes forsvar, og keeper Frederik Torp tog flot fra imellem stængerne. Føringen gled ikke af hænderne for gæsterne, selvom hjemmeholdet forsøgte flere alternative forsvarsopstillinger. Gæsterne var som mest foran med 27-19 - dog endte kampen kun med fortjent 28-22.

"Det var i særklasse årets bedste kamp. Vi vinder fuldt fortjent kampen og sejren er ikke et mål for lille - tværtimod ! Vores forsvar og keeper, Frederik Torp, er outstanding samtidig med, at vores angreb spiller så klogt, at jeg er helt målløs. Den her præstation er enestående og lover godt for resten af sæsonen - ja nu er vi med i den rigtige sjove ende. Jeg vil ikke rose en enkelt spiller men derimod er det HOLDET, der fortjener ros og er sejrsherrer ! Vi tanker pt virkelig selvtillid, hvilket 6 sejre i træk vidner alt om. Nu har vi halvanden uges pause og så venter Stoholm på hjemmebane søndag d 15. februar."

Målscorere:
Anders Risdal 7
Casper Holmen 5
Anders Nielsen 4
Jeppe Green 3
Sebastian Andersen 3
Christian Lykke 2
Niels Sørensen 2
Nicolai Leth Klinge 1

powered by IdeFA Gruppen TYPO3 CMS