25.01.15 HF Hjørring - FFI 27-27 (15-14)

For jyllandsserie damer bød weekenden på en kamp i Hjørring. Et hold som vi har haft det svært med, og som vi tabte til i begge kampe i efteråret. 

Kampen startede da også på Hjørrings præmisser. De kom med 100 procent og vi var ikke helt klar, smed for mange bolde væk, og forsvaret var helt væk. Efter 10 min var vi bagud 9-3. Vi får stabiliseret spillet halvlegen ud og får kontakt ved stillingen 14-14, Hjørring kan dog gå til pause foran med 1 mål.

2. halvleg startede som den første, Hjørring træk fra og pludselig var vi bagud 20-15. Det forspring holdt indtil 12 min før tid, hvor stillingen var 26-21 til Hjørring.

De sidste 12 min viser, hvad holdet er gjort af! Vi kæmpede os stille og roligt tilbage i kampen via en fantastisk fight, fik stresset Hjørring og fik ro på vores spil. 10 sek før tid er vi bagud med 27-26, Hjørring får en udvisning, spillet bliver bygget rigtigt op og da uret står på 29.59, har Trine Skovbak sendt bolden helt op i det lange hjørne, helt perfekt og vi fik 1 point med hjem.

Det var ikke en køn kamp for os, spillet hang ikke sammen og vores forsvar sejlede fuldstændig, så vores målvogtere fik utrolig svære betingelser. 22 ud af Hjørrings 27 mål blev scoret, hvor de spillede sig igennem og kom helt fri til afslutninger. Men vi kæmpede flot og det viser den rigtige moral og indstilling, og derfor vi kan få 1 point. Det beviser, at vi er tæt på at nå vores mål, om at overleve i rækken. 

powered by IdeFA Gruppen TYPO3 CMS