12.01.15 Frederikshavn FI - Viborg HK 32-24 ( 13-14 )

Fredag aften havde FFI's håndboldherrer besøg af Viborg HK.

Hjemmeholdet havde med spænding set frem til kampen, da de hen over julepausen havde skiftet ud på et par pladser på holdet.

Gæsterne startede klart bedst, hvor især gæsternes to store stregspillere voldte hjemmeholdet kvaler. Derfor kom gæsterne hurtigt foran 2-5. Hjemmeholdet fik dog kontakt efter 15 min. ved stillingen 7-7. Dog havde gæsterne halvlegen igennem lidt mere momentum og gik fortjent til pause med en føring på 13-14.

Hos hjemmeholdet var man enige om, at defensiven skulle styrkes i de sidste 30 minutter, hvis kampen skulle vendes. Angrebsspillet var ganske fint og kom til fine kvalificerede chancer.

Efter lidt rokeringer i forsvaret blev de sidste 30 minutter på hjemmeholdets præmisser. Gæsterne havde store kvaler med hjemmeholdets fysik, og kampen endte fuldt fortjent med 32-24 sejr til hjemmeholdet.

"Kampen lignede meget vores kamp før jul mod Viborg. De formår at følge med i første halvleg men kan overhovedet ikke følge med på fysikken i anden halvleg. Vi vinder meget fortjent, og sejren er ikke et mål for lille. Jeg er meget tilfreds med angrebsspillet hele kampen igennem. Vi formår hele tiden at vinde løsninger mod deres forskellige forsvarsopstillinger godt styret af Casper Holmen. Efter lidt spillerrokering i bagkæden hen over julen spiller vi meget mere kollektivt og bedre angrebsspil, hvilket belønner sig i løbet af kampen. Alle mand kommer på scoringstavlen. Keeper, Frederik Torp, står flot i målet i anden halvleg. Desuden har vi fået mere ro og overblik i contrafasen, hvilket belønner sig i 11 mål i dagens kamp. Vi er meget tilfredse med fuld pointhøst efter årets 2 første kampe.", udtaler en meget tilfreds træner Thomas Rømer.


Målscorere:

Casper Holmen 6

Sebastian Andersen 5
Anders Nielsen 4 (1)

Anders Risdal 4
Christian Lykke 4
Jeppe Green 3
Niels Sørensen 2

Mikael Fellov 2

Cornelius Stenderup 1

Michael Rosenkilde 1

powered by IdeFA Gruppen TYPO3 CMS